Doprava zdarma při nákupu nad 1300 Kč. Objednávky odesíláme do druhého dne.

Giving Tuesday - udělejte dobrý skutek

Giving Tuesday se začal slavit jako reakce na nákupní šílenství Black Friday. Je to světový den štědrosti a dobrých skutků.  Letos tento den připadá na úterý 28. 11. Každý se může zapojit a nějakým způsobem udělat dobrý skutek. 

My v Rozvoněno jsme se do #GivingTuesday rozhodli také zapojit.

Naší srdcovou dobročinnou organizací, kterou moc rádi podporujeme i v soukromém životě, je Mary's Meals. Ta poskytuje jedno vydatné jídlo každý školní den dětem v nejchudších oblastech světa. Děti dostanou jídlo v místě svého vzdělávání, a tak se zvyšuje docházka do škol a soustředění dětí. Zároveň mají lepší výsledky a mohou se dále vzdělávat. Díky tomu mají NADĚJI na lepší život. 

ŠKOLA + JÍDLO = NADĚJE

Pro letošní Giving Tuesday jsme se rozhodli podpořit Mary’s Meals více než obvykle. Zakoupením vybraných produktů můžete zajistit až půl roku stravy pro jedno dítě. Dejte naději dětem, které každý den hladoví.

 

 

Voňavý advent

Děti na opačném koutu světa nemají čas si užívat adventní období. Řeší jen to, aby zaplnili své prázdné žaludky. Voňavý advent jsme zařadili do výběru právě proto, abychom v tomto pro nás krásném období nezapomínali na ty potřebné. Přírodní svíčka s mandlí, muškátovým oříškem a vanilkou vám zpříjemní předvánoční období a vydrží vám hořet až 55 hodin. Zakoupením produktu zajistíte školní stravování pro jedno dítě na čtvrt roku.



Adventní čas

Sada přírodních včelích svíček na adventní věnec s příjemnou medovou vůní, kterou vyrábíme v chráněné dílně. Zakoupením Adventního času pomůžete hned dvakrát. Zajistíte tím školní stravování jednoho dítěte na čtvrt roku a zároveň dáte produktem práci handicapovaným, kteří by v běžné práci nenašli uplatnění. 

 

Pro neobyčejné chvíle

Sada 30 čajových bezobalových přírodních svíček pro zkrášlení večerů, které nově také vyrábíme v chráněné dílně. Třicet malých radostí může udělat jednu velkou radost. Zakoupením produktu zajistíte školní stravování jednoho dítěte na půl roku a dáte skrze něj práci handicapovaným.



Dárková sada Hodně štěstí

Rádi bychom všem dětem z Mary's Meals popřáli hodně štěstí ve škole a přejeme jim, aby už nikdy nemusely hladovět. Dárková sada dvou přírodních svíček se může stát krásným vánočním dárkem pro vaše blízké. Sada byla dárkově zabalena v chráněné dílně, takže i skrze tento produkt dáváte práci zdravotně znevýhodněným lidem. Zakoupením dárkového balení Hodně štěstí zajistíte školní stravování pro jedno dítě na čtvrt roku.

 

Naděje

Přírodní svíčka skrze kterou můžete u nás přispět na Mary's Meals po celý rok. To je naše Naděje. Vůně citronové trávy a levandule potěší mysl. Zakoupením produktu zajistíte školní stravování pro jedno dítě na čtvrt roku. Stačí 4x za rok koupit svíčku a jedno dítě má naději na lepší život. 



Pojďte do Giving Tuesday s námi a udělejte radost sobě i dětem z Mary's Meals. Děkujeme, že společně s vámi můžeme pomáhat.