Doprava zdarma při nákupu nad 1300 Kč. Objednávky odesíláme do druhého dne.

Užijte si kouzelný advent

Přesně za dva týdny nám zahoří první svíčka na adventním věnci a to znamená jediné - advent je tady. Toto období bývá často hektické - sehnat všechny dárky, začít s vánočními přípravami, péct nekonečné množství cukroví a snažit se vše připravit tak, aby to bylo dokonalé. My vám dnes přinášíme několik tipů, jak si toto období zpříjemnit a v domově si navodit příjemnou a klidnou atmosféru.

 

 

Adventní kalendář

Zpříjemnit si čekání na Štědrý den můžete spolu se svíčkou Voňavý advent, která poslouží i jako adventní kalendář. Do roztomilé ilustrace, která tentokrát zdobí obvod celé sklenice, jsme zakomponovali čísla 1-24. Každý den si tak můžete číslo vyhledat, odškrtnout či zakroužkovat. Svíčka je vyrobena z kombinace kokosového a sójového vosku, jejichž poměr jsme dlouho testovali, aby měl co nejlepší vlastnosti. Prostor vám rozvoní mandlí, muškátovým oříškem a vanilkou. Vůni má sladkou až kořeněnou a může připomenout lahodný marcipán. Domov vám při správné péči ozáří po dobu až 55 hodin. Svíčka je umístěna v upcyklované sklenici od vinné lahve. Po umytí vám sklenice skvěle poslouží na pití. Do svíček používáme pouze přírodní suroviny, takže se nemusíte bát žádného bolehlavu. 

Zažijte kouzelné Vánoce.

 

 

 

Adventní věnec

Dalším přírodním tipem od nás jsou včelí svíčky na adventní věnec. My jsme si je naprosto zamilovali. Včelí svíčky mají přirozeně medovou vůni a svojí barvou přidají každému věnci krásný šmrnc. U nás navíc známe původ včelího vosku. Odebíráme jej od včelaře z jižní Moravy, se kterým se osobně známe. Společně vybíráme vosk, který má dobré vlastnosti pro svíčky a zároveň nebude chybět včelám. Vosk k nám tak neputuje přes půlku světa, ale doslova zůstane v regionu. Svíčky vám budou hořet až 24 hodin. Skrze sadu včelích svíček podpoříte zdravotně znevýhodněné, jelikož je vyrábíme v chráněné dílně v Brně. 

Vždy, když Michael pro svíčky jede, jsou zaměstnanci chráněné dílny velmi vděční za práci, která jim dává smysl. Je to pro ně příjemná náplň a práci na včelích svíčkách si oblíbili díky rozmanitému procesu výroby. Máme z toho velkou radost. 

Zahořte pro přírodní adventní svíčky.

 

 

Hřejivé vůně 

Předvánoční období je typické kořeněnými, hřejivými vůněmi. Zimní nálada s pomerančem, hřebíčkem a skořicí se sladko kořeněnou vůní připomíná lahodný svařák. Vánoční zázrak s hřebíčkem, skořicí, badyánem a anýzem vás zavede k pečení perníčků a oslní svojí hřejivě kořeněnou vůní. Betlémská záře s kadidlem a myrhou svojí zemitou vůní navodí sváteční atmosféru.

Pusťte do svých domovů světlo Vánoc.

 

 

Voňavý dárek

Přemýšlíte už nad dárky pro vaše nejbližší? Voňavá radost potěší jistě každou ženu a i muži nepohrdnou. Vyberte dárek, který byl vyroben v Česku, ručně a udržitelně. Podívejte se do naší nabídky. Vybírat můžete i z hotových dárkových balíčků.

Darujte české a voňavé Vánoce.