Doprava zdarma při nákupu nad 1300 Kč. Objednávky odesíláme do druhého dne.

S podzimem jsme se oblékli do nového kabátku

Půl roku jsme usilovně pracovali na redesignu naší značky a od konce září jsme ho postupně představovali světu. Nyní můžeme říct, že je změna dokončena. Naše svíčky naleznete na našem webu i v prodejnách v novém kabátku. Rádi bychom Vám představili, jaký je nový design Rozvoněno. Z našeho pohledu totiž není pouze o vzhledu, ale o větším přiblížení se k přírodě


Nové logo

Hravost a živost nového loga reaguje na mladost firmy a na mládí těch, kteří v ní pracují. Také na jejich energii dělat věci jinak a lépe. Nové logo má pro nás náboj, pod kterým chceme hnát Rozvoněno kupředu. Je propleteno levandulí, která odkazuje na náš začátek.

 

Naše nová podoba

Celou grafikou provází plamen a holčička, která vždy nějak interaguje s danou svíčkou a nechává na sebe působit její účinky. Tím se jednoduše stane, že se svobodně nadechne, nechá se unést svěžím vánkem nebo se ocitne v říši snů. Věříme, že účinky svíčky budou působit stejně jako na naši holčičku také na Vás. 

 

        

 

Z jakého materiálu jsou etikety?

Velmi nám záleží na tom, aby celý produkt (nejen obsah, ale i obal) byl co nejvíce bezodpadový a co nejméně zatěžoval přírodu. Dlouho jsme vybírali a testovali různé druhy etiket, které budou co nejvíce respektovat přírodu. Chtěli jsme, aby byly vyrobené z velké části z recyklátu a z přírodních složek. Dále nám záleželo na tom, aby bylo možné, i po vyhoření svíčky, etiketu ze sklenice jednoduše sundat. Na etiketách jsme nechtěli chemická lepidla a hledali jsme vodou ředitelná. Nakonec jsme vybrali našeho favorita a musíme Vám říci, že za něj strčíme ruku do ohně.

Naše etikety jsou nově vyrobené

  • z 15 % z organického odpadu z ječmene,
  • ze 40 % z recyklátu z modrých kontejnerů,
  • zbylá celulóza je vyrobena za pomocí elektřiny z plně obnovitelných zdrojů.

Při tisku necháváme přírodní vzhled etiket a tiskneme na ně pouze texty bez barevného podkladu, čímž velice šetříme množství spotřebovaných tonerů. Zároveň jsou etikety vodou odmočitelné, takže jdou skleničky krásně očistit a znovu použít. 

 

  

 

Naše vychytávky

S vůní je to jako s chutí. Někdo má rád velmi intenzivní vůně, někdo zase spíše jemné. Z toho důvodu jsme se rozhodli vytvořit škálu intenzity vůně. U každé svíčky se s pomocí zvýrazněné kytičky jednoduše dozvíte, jestli svíčka voní jemně, středně nebo výrazně. Věříme, že si teď každý snadněji vybere to pravé přesně pro sebe.

  

U každého produktu také apelujeme na vlastníky svíček, aby obal recyklovali. V nejlepším případě skleničku vymyjte (horkou vodou s trochou jaru) a využijte ji k něčemu dalšímu (tip: ve sklenicích jde i zavařovat nebo dělat marmeládu). Nebo budeme moc rádi, když nám ji vrátíte (klidně špinavou od vosku), my si ji vymyjeme a použijeme pro další svíčky. Skleničky nám v Brně můžete nosit do bezobalového obchodu Nasyp si. 
Pokud jste si nevybrali žádnou z variant, sklenici prosím vyhoďte do skla a víčko do kovu. Děkujeme. 

 

Poděkování

Na závěr článku bychom chtěli moc poděkovat studiu Butterflies&Hurricanes, kterým vděčíme za naši novou podobu. Jejich profesionální práce nechala vzniknout tomuto originálnímu dílu. Moc děkujeme! :) 

 

Na závěr bychom Vám chtěli popřát, aby Vám naše svíčky zkrášlily všední chvíle. Doufáme, že naše nová podoba svíček bude krásnou ozdobou ve Vašich domovech a vy se tak budete moci rozplývat jak nad vůní, tak nad vzhledem našich produktů. 

 

To Vám ze srdce přejí

Ester a Michael