Doprava zdarma při nákupu nad 1300 Kč. Objednávky odesíláme do druhého dne.

Co se děje v Rozvoněno č. 1

S novým rokem přicházíme s chutí otevřít vám okno do našeho světa v Rozvoněno. Chceme vás seznamovat s tím, co se u nás děje, ať už jsou to úspěchy, nezdar nebo plány do budoucna. Můžete se tak těšit na naše pravidelné reporty.

Leden byl u nás ve znamení ohlédnutí za rokem 2023 a plánováním. Naše hlavy jsou plné nápadů, které se chystáme letos uskutečnit. Určitě se můžete těšit na nové vůně a nové možnosti, jak si přírodně rozvonět život. 

V únoru se Michael vydal na pár dní do Prahy, aby navštívil naše partnery a upevnil s nimi vztahy. Prošel několik partnerských prodejen a osobně se setkal s prodejci. Zajímal se o jejich potřeby a také o potřeby našich zákazníků. Je pro nás důležité slyšet zpětnou vazbu přímo od těch, kteří jsou v přímém kontaktu s vámi.

Rozšiřujeme spolupráci s chráněnou dílnou, což znamená, že naše voňavé produkty budou mít ještě větší společenský dopad.

Nově nás naleznete na sociální síti Pinterest. Budeme rádi, když nás budete sledovat.

Pracujeme na síti partnerských prodejen, abyste si mohli k našim vůním přivonět téměř kdekoliv. Jestli máte tip na místo, kam bychom se hodili a vy to k nám měli blíž, tak nám prosím napište. Na mapu s místy kde nás najdete už nyní se podívejte zde

A na závěr náš voňavý tip: (Jarní) Probuzení. Směs citronu, pomeranče a palmové růže vás příjemně povzbudí a probere při přicházející jarní únavě. Probuzení má příjemnou citrusovou vůni s květinovými tóny. Směs u nás najdete ve formě přírodní svíčky, osvěžovače vzduchu i éterického oleje.