Doprava zdarma při nákupu nad 1300 Kč. Objednávky odesíláme do druhého dne.

Vůně, které osvěží domov v letním období

Léto je obdobím, kdy příroda volá k dobrodružství a my hledáme způsoby, jak si co nejvíce užít teplé, slunečné dny. Jedním z jedoduchých a příjemných způsobů, jak vnést do svého domova letní atmosféru, je použití přírodních vůní. Naše firma, specializující se na výrobu přírodních svíček, osvěžovačů vzduchu a 100% éterických olejů, vám přináší kvalitní vůně, které zlepší náladu a osvěží v horkých dnech.

 

Citronela – královna letních vůní

Citronela je jednou z nejoblíbenějších letních vůní, a to z dobrého důvodu. Tento svěží, citrusový éterický olej má silné repelentní vlastnosti, což znamená, že vám pomůže udržet komáry a další nepříjemný hmyz na uzdě. Kromě toho citronela také osvěžuje vzduch a dodává vašemu domovu pocit čistoty a svěžesti. Citronelu v kombinaci s levandulí najdete v naší řadě Sbohem komáři. Letos nově také ve formě osvěžovače vzduchu a éterického oleje s BIO oleji.

 

Levandule – klid a relaxace

Levandule je další výbornou volbou pro letní období. Její jemná, květinová vůně přináší pocit klidu a relaxace, což je perfektní po dlouhém dni stráveném na slunci. Levandule má také přírodní repelentní účinky, takže je skvělým společníkem pro letní noci. Čistě levanduli u nás najdete v přírodní svíčce V říši snů. Levanduli spolu s citronelou si užijete v již zmiňované řadě Sbohem komáři. 

 

Eukalyptus – čistota a svěžest

Eukalyptus je skvělou volbou pro letní období díky své pronikavé, svěží vůni, která čistí vzduch a přináší pocit svěžesti. Je také známý svými antiseptickými vlastnostmi, což znamená, že může pomoci udržet váš domov hygienický. Eukalyptus spolu s citronem najdete ve vonné kompozici Svěží vánek.

 

Citron – energie

Citrusy, jako je citron nebo limetka, jsou symbolem léta. Jejich svěží, šťavnaté vůně okamžitě zlepšují náladu a dodávají energii. Tyto vůně jsou perfektní pro ranní probuzení a dodání svěžesti do každé místnosti. Citron spolu s pomerančem a palmovou růží najdete ve vonné kompozici Probuzení. Citron s eukalyptem vás nadchne v již zmiňované řadě Svěží vánek.

 

Přineste léto do svého domova

Letní období je časem radosti, energie a pohody. Díky našim přírodním svíčkám, osvěžovačům vzduchu a 100% éterickým olejům můžete tento pocit přenést i do svého domova. Ať už si vyberete citronelu, levanduli, eukalyptus nebo citrusy, naše produkty vám pomohou vytvořit letní atmosféru, která vás bude provázet každým dnem.